Home / Put & Take / Vesterled Put & Take d. 26 april 2013

Vesterled Put & Take d. 26 april 2013

Jeg har det sidste stykke tid arbejdet lidt rigeligt og det er derfor ved at være  nogen dage siden jeg sidst var ude med stangen. Derfor blev jeg nød til at tage afsted i dag, til trods for at der ifølge DMI skulle komme lidt regn. Men som man siger, så er der ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning.

Jeg vidste at der var blevet sat fisk ud i Myrup Fiskepark i går, så jeg valgte at kører en tur ned til søen. Det var der desværre en del andre som også havde gjort, så der var fyldt godt op. Jeg besluttede mig derfor for at droppe Myrup til fordel for Vesterled Put & Take ved Bårse/Præstø. Jeg læste for lidt tid siden en fangstrapport inde på Fangster.dk hvor Nikolaj Kolding havde fanget 10 Guldørreder, og da søen kun lå et kvarters kørsel væk, lå den jo lige til højrebenet.

Kvittering for udsætning af 100 kg. GuldørrederFremme ved søen kunne jeg se at der var rigeligt med plads at fiske på. Der stod faktisk kun et forældrepar med deres 2 små børn, så jeg kunne stå hvor jeg ville. Jeg startede ud med at stå ud til grusvejen, da der gik en form for pynt ud i søen, hvor jeg kunne stå. Men her var der meget lavvandet og jeg fik bundbid hele tiden. Så efter en lille time, kørte jeg om på den anden side af søen, hvor der så lidt dybere ud. Heller ikke her havde jeg held til at fange nogen fisk. Efter 3-4 timer uden nogen hug, pakkede jeg sammen og kørte hjem.

Det eneste tegn på fisk i søen, var denne kvittering for udsætning af 100 kg fisk for 12 dage siden. Der stod på et skilt at der bliver sat fisk ud hver 14 dag, så man altid var sikker på at der var fisk i søen. Ja fisk skal der nok være nogen af, men hvis der kun bliver sat 100 kg. ud af gangen, så kan det ikke være mange der er. Og Nikolaj fangede ca. 30% af sidste udsætning på en dag, så jeg tvivler på at der er det store liv i søen. Men jeg må jo prøve igen en anden dag.

En ting som undrede mig lidt, var denne mærkelige regel (billedet til venstre). “Der må kun bruges et fangstredskab pr. kort. Det vil sige en spinner eller lign.” Må man så ikke skifte mellem gennemløber og bombarda/powerbait? Ejeren var ikke lige at se nogen steder, så jeg kunne desværre ikke spørge ham. Men jeg tolker det som om man ikke må skifte meller spinne-fiskeri og medefiskeri. Hvis der er nogen som kan be-/afkræfte dette, må de gerne smide en kommentar herunder. Det må i andre selvfølgelig også.

 

 

 

 

 

4 comments

 1. Hold jer langt væk fra Vesterled. Der er ingen fisk i den sø.

 2. Der er helt sikkert fisk, bare ikke ret mange i forhold søens størrelse.

 3. Ny ejer er kommet til, der er blevet endnu flere fisepladser og der bliver udsat mange fisk.
  Tror du fejl tolker opslaget selvfølgelig må der skiftes mellem forskellige agn typer på ens stang. Som Jeg tolker det, må der ikke på noget tidspunkt fiskes med flere kroge på samme stang.
  Vesterled er heltsikkert et besøg vær igen, tjek diverse forums på FB og vesterleds egen sidde.
  Jeg kan blot sige, at jeg er blevet super posetivt overrasket som søen fungere nu.
  Jeg giver 5 * ud af 5

  • Hej John.
   Jeg ved godt der er kommet ny ejer på, og jeg skal da helt sikkert også besøge søen igen. Men eftersom søen er så ny som den er, vil jeg vente nogen måneder for at se om standarden stadig er høj, eller om det kun lige er i starten at den nye ejer bruger en masse tid på søen. Det ser man jo ofte når der kommer nye ejere i forskellige put and take søer :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top