Home / Båd/motor / Udskiftning af båd

Udskiftning af båd

Jeg har længe gået med et bådskifte i tankerne. Jeg ville gerne have skiftet min lille Ryds 430GT ud med en lidt større båd, så jeg kunne komme rigtigt i gang med trolling. Jeg satte derfor båden til salg, og begyndte at kigge efter noget andet.

Jeg forelskede mig i to forskellige både – en Warrior 165 og en ombygget Nordan 18. Prisen på Warrioren var lidt højere end hvad jeg ville betale, og så var den også reserveret til anden side. Så valget var ikke så svært – det blev en Nordan 18, ombygget til trolling. Jeg var selvfølgelig nede og se båden og gå den igennem inden jeg besluttede mig 100%.

Nogen vil nok mene at de har set båden før, og det kan også godt være de har det. Det er nemlig team svanens båd, fra JP-trolling.dk som jeg har købt.

Da jeg havde hentet båden og var på vej hjem, ringede en mand fra Aarhus som gerne ville hente den anden båd med det samme, hvis vi kunne blive enige om en pris. Han ville gerne have en båd og jeg ville gerne have plads til en anden, så vi blev hurtigt enige om prisen – og 4 timer efter var den afhentet.

Nordan 18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top