Home / Havfiskeri / Storebælt d. 23/11-13

Storebælt d. 23/11-13

De havde lovet ok vejr lørdag d. 23/11-13, så jeg havde inviteret min gamle far med ud og fiske lidt torsk på Storebælt. Vi lagde i ved Korsør og sejlede ud til broen, hvor vi sejlede lidt rundt og ledte efter torskene. Der var en del bølger på vandet i dag, så man kan ikke helt regne med vejrudsigten, men det var ikke værre end vi sagtens kunne fiske.

Min far valgte det lette havgrej, så jeg måtte nøjes med den stive pilkestang. Det betød også at han nåede at fange 10 små-torsk, inden jeg fik min første op. De fik dog alle lov at svømme videre.

Vi sejlede lidt videre for at finde de lidt større torsk og jeg fandt samtiddigt en blødere stang frem og satte lidt let grej på. Så fik jeg også gang i fiskeriet, dog ikke i samme mængder som min far. Da han nåede 30 torsk, kunne hans gamle ryg og arme ikke mere. Jeg selv nåede kun omkring 15 torsk, med den største på 4,2 kg.

Jeg havde desværre glemt kameraet derhjemme, så ingen billeder denne gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top