Home / Havfiskeri / Storebælt d. 19/8-13

Storebælt d. 19/8-13

Vejrguderne havde lovet godt vejr idag, så jeg besluttede mig for at tage på Storebælt og se om jeg kunne finde nogen makreller.

Jeg ankom til Korsør lystbådehavn kl. 10, fik lagt båden i vandet og fik sat kursen mod Sprogø. På vej derud kunne jeg se på plotteren at Team Jeanne d´Arc fra http://jp-trolling.dk/ også var på vandet, så ham fik jeg lige en lille sludder med på VHF´en.

Nå men jeg fik sat grejet og begyndte at trolle frem og tilbage langs trafiksepareringen i 3 timers tid, uden at finde nogen makreller. Det eneste jeg fik på krogen var en lille torsk og en brisling. Så jeg bestemte mig for at gå over til fladfiskeriet. Det gik lidt bedre og jeg havde ca. 15 flade oppe og vende, hvoraf jeg kunne tage de 7 med hjem. Det gav også et par småtorsk og en fjæsing. Så det hjalp lidt på humøret :)

Søværnet var også ude og lege idag og de sejlede rundt med nogen store skibe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top