Home / Havfiskeri / Storebælt d. 12/9-13

Storebælt d. 12/9-13

DMI havde lovet flot vejr d. 12/9-13, så jeg havde besluttet mig for at båden skulle luftes, og grejet skulle en tur i vandet. Jeg gjorde det mest for hyggens skyld i dag, så fiskeriet kom i anden række.

Båden blev sat i vandet fra Korsør ved 11-tiden, hvorefter jeg sejlede mod Sprogø. Her lå der 5-6 andre både og fiskede efter torsk, så jeg tænkte at jeg ville gøre dem følge. Efter 1½ time hvor jeg kun havde hevet 7-8 meget små torsk op, valgte jeg at prøve lykken på vest-siden af Sprogø, mellem nogen af pylonerne.

Jeg sejlede ud til omkring midten af broen, hvor jeg begyndte fiskeriet med en 200 grams pirk og et par gummi-ophæng. Det gav ingen torsk, men jeg fik årets første makrel på gummiophængeren. En pæn en på 500 gram.

Derefter gik jeg målrettet efter makrellen, med 2 trollingstænger med dipsy, makrelforfang og 28 grams toby på hver. Dette gav yderligere 3 små makreller på et par timer.

Herefter begyndte det at småregne og blæse op, så jeg valgte at sejle i havn ved 16-tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top