Home / Put & Take / Simons Put & Take d. 7/11-13

Simons Put & Take d. 7/11-13

Båden har været til service det sidste stykke tid, så jeg har ikke kunne komme på vandet det sidste lange stykke tid. Så fiske-feberen var begyndt at trænge sig gevaldigt på.  Derfor blev jeg enig med mig selv om at tage en tur i puten. Jeg tjekkede de forskellige søers hjemmesider, for at se hvor der sidst var sat fisk ud, og valget faldt på Simons Put & Take, da der lige var sat 600 kg. regnbuer ud dagen forinden.

Jeg kørte hjemmefra så jeg var ved søen ca. kl. 10. Da jeg var ved at tømme bilen for grej, kom der en mand løbende op til betalingskuret. Han sagde at der var rigtig godt gang i fiskene og at han kun havde fisket i lidt over 1 time og han havde allerede fanget hvad han måtte. Så han måtte lige indløse et nyt kort. Nå men jeg skyndte mig at få indløst mit kort og løb ned til søen, så jeg kunne få del i det gode fiskeri.

Jeg lagde ud med en pink/hvid gennemløber, hvilket gav 2 fisk den første halve time. Derefter døde fiskeriet lidt ud over hele søen. Efter 1 times tid uden hug, begyndte solen at bryde igennem skyerne, hvilket resulterede i 2 fisk mere på 10 minutter. Herefter døde fiskeriet lidt igen, dog med 2 fisk over 1,5 time. Så i alt fik jeg 6 fisk på land, plus et par mistede  på net-kanten – alle taget på gennemløber. Største fisk i dag var på 2,16 kg.

Regnbueørreder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top