Home / Diverse / Opdatering af hjemmesiden

Opdatering af hjemmesiden

Det er efterhånden ved at være noget tid siden at jeg har været aktiv på denne hjemmeside. Rent faktisk er det 3-4 år siden at jeg har skrevet om en fisketur, og der er sket meget siden. Jeg har solgt båden, er flyttet og er begyndt at fiske en del efter stør og karper.

Jeg vil over det næste stykke tid opdatere hjemmesiden med nyt design. Jeg vil også lave nogle informationssider/guider om de forskellige former for fiskeri. Og så vil jeg selvfølgelig begynde at være lidt mere aktiv og få skrevet lidt hver gang jeg har været afsted med fiskestangen. Det kan også været at jeg kombinere mine fiskeri-indlæg med nogle indlæg fra mine vildmarksture, med beretninger og billeder derfra. Er man ikke interesseret i dem, kan man blot springe dem over.

Knæk og bræk derude :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top