Home / Put & Take / Myrup fiskepark d. 20/6-13

Myrup fiskepark d. 20/6-13

Efter at være komme hjem fra nattevagt i morges og havde fået en kop kaffe, blev jeg enig med mig selv om at vejret var for godt til at gå i seng. Så jeg besluttede mig for at køre en tur til Myrup Fiskepark ved Næstved og fiske nogen timer. Så jeg fik hurtigt pakket noget grej, net og et par stænger, og så var det ellers med at komme afsted.

Fremme ved søen blev jeg budt velkommen af en masse springende ørreder – så fisk var der nok af, spørgsmålet var som om de var i bidet i denne varme.

Jeg lagde ud med bombarda og en hvid powerbait-jig. Men efter en halv time uden hug, valgte jeg at gå over til en 10 gr. grøn/sort gennemløber. Efter 10-15 kast fik jeg en lille regnbue på et par kg. Efter yderligere 20 minutters fiskeri uden hug, prøvede jeg forskellige farver af gennemløberen – uden held. Jeg gik derfor tilbage bombarda – denne gang med en gul jig. Allerede i andet kast var der hug – en fin guldørred på 2,2 kg. Efter 20 minutter uden yderligere hug, valgte jeg at tage en lille pause.

Efter at have drukket en varm cola i skyggen, skiftede jeg den gule jig og enkeltkrog ud med en lille trekrog og en kedelig gul powerbait med hvidløg. I første kast var der hug, men jeg mistede den. På med nyt powerbait og med det samme var der hug igen. En lille, men hidsig, regnbue på 1,8 kg. måtte og i nettet. Efter at have mistet yderligere én fisk på powerbaiten, valgte jeg at køre hjem – jeg havde fået nok af den brændende sol.

2 regnbuer og 1 guldørred

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top