Home / Opskrifter og Røgning / Køb af røgeovn

Køb af røgeovn

Jeg har længe gået og tænkt på at købe en røgeovn, så jeg kunne røge nogen af de fisk jeg fanger. Inden jeg besluttede mig for at bruge flere tusind kroner på udstyr, har jeg læst en masse om emnet. Og at røge en fisk er ikke bare lige noget man gør – det kræver flere dages “arbejde”. Så for at se om det var noget for mig, valgte jeg at købe en “begynder”-røgeovn fra rygeovn-smoker.dk – valget faldt på en G120ET multirygeovn i vejrbestandig EL- forzinket stål. Ydermere har jeg valgt at bestille ovnen med et el-varmelegeme og termostat, så jeg nemmere kan styre temperaturen, i forhold til at skulle fyre med brænde.

Røgeovnen er nu kommet hjem og pakket ud. Den er ikke lige så stor som jeg havde forventet, men det gør bestemt ikke noget. Nu skal jeg så bare i gang med at røge nogen fisk og noget kød – de første ørred-fileter er allerede lagt i saltlage, så nu er det bare at vente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top