Home / Diverse / Køb af fiskegrej i USA

Køb af fiskegrej i USA

Jeg har længe tænkt på at jeg skulle have købt mig en igloo køleboks, så jeg kan holde mine fisk friske indtil jeg kommer i land. Prisen herhjemme svinger lidt alt efter størrelse, men fælles for dem alle er at de er halvdyre. Den jeg ville have kostede omkring 3000 kr., hvilket jeg ikke ville betale. Jeg begyndte derfor at undersøge priserne på Amazon.com i USA. Her var priserne meget lavere. Jeg kunne faktisk købe den samme køleboks til under 500 kr., problemet her var så bare at kassen var for stor til at de ville sende til Danmark. Øv øv.

Jeg begyndte derfor at søge lidt på nettet, samt spørge venner og bekendte om der var nogen som havde erfaringer med at handle i USA. En kollega fortalte at han engang havde brugt et firma som hed ShopUSA, hvor man får sin egen adresse i USA, som man kan sende sine varer til. ShopUSA sørger derefter for at sende pakken videre til Danmark. Det lød jo umiddelbart fint nok, så den hoppede jeg på.

Nu kom det næste problem – pakken var for stor til at blive sendt med fly, og det ville tage 6-10 uger med skib, og jeg skulle gerne have kassen inden min tur til Bornholm i uge 13, så det turde jeg ikke satse på. Løsningen blev at jeg betalte ekstra for at få sendt den med fly. Så de samlede transportomkostninger med fly, told og moms blev ca. 800 kr. og jeg modt0g pakken 5 dage efter den blev afsendt fra Amazon.com

Så det endelige regnskab lød på 453 kr. for kassen og 804 kr. i transport – I alt 1257 kr., hviket er en besparelse på minimum 1700 kr. i forhold til priserne herhjemme.

Jeg vil derfor klart anbefale ShopUSA til andre der skal handle i USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top