Home / Put & Take / Hove Put & Take d. 13 april 2013

Hove Put & Take d. 13 april 2013

Lørdag d. 13 april gik turen til Hove Put & Take sammen med min lillebror Michael. Iflg. DMI skulle vejret ikke blive det bedste, men afsted skulle vi da.

Vi ankom til søen kl. ca. 10.45, hvor vi fik købt fiskekort og fik en lille snak med ejeren af søen. Han var meget ivrig efter at sælge os nogle nye Tasmanian-Devil blink, som lige var kommet til Danmark og som skulle fange godt. Desværre havde jeg selv, for nogle dage siden, lige fået en halv snes stykker hjem i forskellige farver og størrelser.

Da det var første gang vi besøgte søen, kendte vi ikke de gode spots, så vi valgte at gå en tur langs bredden af søen, for at få en fornemmelse af hvor der måske var godt at fiske. Valget faldt på en lang flydebro i den ene ende af søen, hvor der var god plads til os.

Vi lagde begge to ud med at fiske med en lille 7 gr. Trout runner, hvilke åbenbart var et udemærket valg – Efter 10-15 minutters fiskeri fik Michael hug. En lille bækørred på knap 700 gr. Så var vi da i gang. Og efter yderligere 20 minutters fiskeri var det min tur til at få hug, efterfulgt af et langt sejt udløb. Fedt tænkte jeg, den har en god størrelse. Men glæden var kort, da fisken ikke var kroget godt nok.

hove-put-and-take-13-april

De næste 3-4 timers fiskeri var fuldstændig dødt. Vi prøvede forskellige ting, heriblandt Bombarda med powerbait, forskellige gennemløbs-blink, diverse spinnere og selvfølgelig også de nyindkøbte Tamanian-Devil, som da også til sidste gav mig en lille regnbueørred på 1,3 kg. Ikke den største ørred jeg har fanget, men så havde vi i det mindste fanget noget begge 2.

Da det var begyndt at blive lidt småkoldt, valgte vi at gå en tur op til ejeren i grejbutikken og købe os en lille en til halsen – bare for varmens skyld. Han synes da lige han skulle tage et billede af dagens, vel nok, mindste fangster til deres Facebook-side.

Efter et par timers dødt fiskeri i hele søen og en blæst som var begyndt at tage til, valgte vi at pakke sammen. Vi havde trods alt lidt over en times kørsel hjem. På vejen hjem klarede det selvfølgelig op og solen kom frem. Det er jo typisk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top