Home / Diverse / Gode bøger og DVD film

Gode bøger og DVD film

Jeg elsker at se en god film eller læse en god bog om fiskeri, og min samling vokser da også stille og roligt. Ikke alle film eller bøger kan anbefales, men nogen vil jeg da gerne anbefale andre. Derfor har jeg lavet en lille liste over de film og bøger om fiskeri og andre relaterede emner, som jeg kan anbefale dig at låne eller købe. Listen vil løbende blive udvidet.

Gode film om fiskeri:

  • Småbådsfiskeri af Niels Vestergaard
  • Trolling i Skandinavien af Niels Vestergård
  • Pike Secrets 1 & 2 med Gordon Henriksen

Gode bøger om fiskeri:

  • Havfisk og Fiskeri
  • Småbådsfiskeri af Niels Vestergaard
  • Håndbog i Småbådsfiskeri af Steen Ulnits

Andre gode bøger:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top